Miért kell vásárolnod licenc jogot?

 62439991_347148802616079_5947004424634236928_o.jpg

Ezzel a licencel te megvásárolod a jogokat amiért te a webáruházból jövedelmet kaphatsz. Hogy te is részesedj az eladásokból és akár 8 szintű jövedelemprogramból. Ezzel a licenc joggal te jogosulsz arra, hogy több ezer terméket ajánlhass és ha a te linkeden érkezik a vásárlás jutalékot kaphass. Vagyis mintha lenne egy webáruházad úgy, hogy neked nem kellett partnerekkel szerződnöd,nem kell a logisztikával törődnöd, nem kell a vevő panaszaival foglalkoznod, ha sikeres volt a vásárlás a jutalék jóvá íródik a számládon.

Mennyibe kerül ez nekem?
Ez attól függ, hogy mire akarod vinni itt a freedomnál, a csak a drophipper része érdekel,vagyis ha csak reklámozás részét szeretnéd és vásárlások után jutalékot kapni, mér az 52 euros csomagnál is elérheted mind ezt.52 euroért mit kapsz? Egy teljes webáruházat,egy saját linket amin ha bármit megosztasz és arról a linkről vásárlás érkezik abból te jutalékot kapsz. + az 52 eurot teljes mértékben vissza fogod kapni a DealKódexen láthatod mely partnereknél érvényesítheted kedvezményként.

Vannak ennél drágább csomagok is.Ott már az alattad lévő jutalékából is kaphatsz jutalékot....És igy lehet passziv jövedelem. De aki nem szeretne foglalkozni az mlm részével annak elég az alap csomag és már mehet is a buisnes :). 

Szerintem ezt a lehetőséget nem érdemes kihagyni!

Ha tetszik keress meg Üzenetben és segítünk elérni Célod!

Regisztráció itt: (Katt a linkre)

Csatlakozz a csoporthoz!

Szabad Élet - Legyen Passzív Jövedelmed Életed Végéig!

A bejegyzés trackback címe:

https://szabadeletmysticlife.blog.hu/api/trackback/id/tr8815486784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása