Mi lesz a mi feladatunk? Mi egy Dropsipper feladata?

Ez az elnevezés sok országban már működik és akár egy munkahelyet is kivált, ha ügyes az illető.

A Drophipper vagy te aki megosztja az adott terméket egy adott linken facebookon,instán,jófogáson ahol akarod....
- Te ugye nem törődsz a szállítás
- a vevő reklamációival
- az áru beszerzésével........

Te csak egy linket osztasz meg és ha a vevő rákattint és megtetszik
neki az adott termék vagy más és vásárol, te ebből jutalékot kapsz,
mivel a te kis linkeden érkezett a látogató.

Rengeteg pénzt
elköltenek egy db látogatóra a nagyobb webshopok, hogy odataláljanak.
Itt a cég a reklámozást átadta nekünk és így részesülhetünk a
bevételből.

Na már most mi az amiben ez a cég különlegesebb, létrehoztak egy olyan jutalékrendszert mlm szinten, amely még a világon senki. Ha rendelkezel több licenc joggal és akik alád csatlakoznak tőled kapják meg ezt, az ő munkájukból és részesedsz. Tehát ha az alattad lévő illető is elad ő utána is kapsz Pénzt. Így szép passzív jövedelemre tehetsz szert, ha jól dolgozó emberkék vannak alattad! 8 szinten kaphatsz vissza jutalékot - 8 féle jutalék. Ez szerintem egy fantasztikus lehetőség.

Miben lesz még különleges ez a webshop?
Képen hoztam egy példát: Samsung UE65NU7305 ezt te is google keresőbe nyugodtan ellenőrizd le.

Szóval ez jobb esetben 508-564 ezer forintos TV, mivel a tulajdonosok
nem költenek reklámra így megtehetik, hogy az árukeresőbe az ő termékük
fog kijönni legalacsonyabb áron!

És milyen az ember ott fogja megvenni ahol a legolcsóbb, gondolj bele ha te is pl: egy ilyen tévét szeretnél venni, biztos nem vennéd meg tőlem magánkézből, mivel se garanciát nem adok se semmi biztosíték, én legalábbis minden nagyobb értékű dolgot inkább megveszek egy megbízható webshopban mint magánkézből, ezért lesz könnyű a mi munkánk, mert megbízhatóbbnak tartanak egy webshopot mint ha te próbálnád eladni, itt nem kell tukmálni csak reklámozni..... De még az is fantasztikus, hogy a pelenkától kezdve a kávéfőzőig mindent megtalálhatsz majd itt + ráadás a Partnercégeknél a kedvezmény így is jár tesco,aliexpressz,vodafone,booking és még sorolhatnám, mert egyre több lesz, egyre több nagyvállalat ismeri fel az ingyen reklám lehetőségét és élni is fognak vele. Ez nem Piramis rengetegen ezzel jöttök, azért gondold már végig, a világ legnagyobb vállalatai a Partnerek, szerinted az ottani Jogászok és főnökök nem tanulmányozták át a rendszert, Szerinted hagyták volna, hogy partnerek legyenek ha eleve halott az ügy? Ne is gondolj erre. Igen meg kell venni egy licenc jogot, de csak egyszer nem úgy mint ha elmennénk vitaminnal,sminkszerekkel..... házalni, mert ha nem rendelünk jutalék sincs aztán cseszegessük az alattunk lévőket, hogy dolgozz már mert semmi pénzt nem fogok kapni. Itt vannak különböző szintek ezt te eldöntheted mikor valósítod meg, ha már a tiéd soha többé el nem veszik tőled! De melóznod persze kell, csak saját magadért!

Ha szeretnél a Csapat Része Lenni Csatlakozz a bemutató csoportomhoz – keress meg üzenetben és mindenben segítünk:

Szabad Élet – Legyen Passzív Jövedelmed Életed Végéig!

A bejegyzés trackback címe:

https://szabadeletmysticlife.blog.hu/api/trackback/id/tr9715486778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása