PÉNZMÁGNES - HOGYAN VONZZUK MAGUNKHOZ A PÉNZT?

0.jpg

Pénzmágnes - Hogyan vonzzuk magunkhoz a pénzt?



1. Lépés:

Meg kell változtatnod a gondolkodásodat, ami nem könnyű,de nem is lehetetlen. Pozitívan kell állnod a pénzhez, pozitívan beszélni róla és szeretni így vonzani fogod. A gondolataidnak ereje van így gondold azt, hogy rengetek pénzed van és lesz,mert megérdemled.

 

2. Takarékoskodj

Biztos mindenkinek van olyan ismerőse vagy hallott róla, hogy milliomosok és milyen kezdték, én ismerek olyan 4 csillagos szállodát ahol a vízkőoldón spórolnak, ecet és mosogató + víz, hát tény, hogy olcsóbb mint a cillit. A milliomosok minden egyes forintot meggondolnak, még egy 200ft-os kávét is. Ez most így nevetségesen hangzik, de így van ez tény, mert ők azon gondolkodnak, honnan lehetne még több pénzük és őket az boldogítja, ha tudják, hogy annyi tartalékuk van, hogyha nem lenne munkájuk akkor is életük végéig megélnének. Na ezt a gondolkodást kell átvenni és nem szabad minden forintot elkölteni hóvégére.

 

3. De hogyan hisz így is mínuszban vagyok?

Na igen mint sok ember, nyugi én is. Itt jön az önfegyelem, csinálj magadnak egy pénzmágnest, ez lehet egy doboz,persely,váza... és írd rá pénzmágnes. Ebbe dobj bele minden aprót nap végén ami a pénztálcádban van, ha ezt nem teheted meg akkor kezd kicsibe döntsd el, hogy minden nap félreteszel egy 100-ast vagy 200-ast és amikor úgy érzed többet, ha tele van váltasd fel ezresekbe azt pedig tedd el egy régi pénztálcába és soha ne nyúlj hozzá!!! Erre tekints úgy mint a jövőd pénzére ebből fogsz befektetni vagy amikor majd megjön a kívánt ötlet ahhoz teszed, de semmiképpen sem a jólétedre költsd csak is a pénzed megsokszorosítására. Ez az első pár hónapban nehéz lesz, ehhez önfegyelem kell, hogy ne költsd el az egész fizud hóvégére, hanem tegyél félre. És ne gyere azzal a kifogással, hogy hát gyerekeim vannak, számlák...... havi 500ft-al is elkezdheted és gyűjtögetheted, ne feledd az élet és az idő csak telik, és így is eltelhet, de úgy is hogy közben megtakarítasz valamennyit még ha most nem is látod, hogy ezt hogy is fogod megsokszorosítani.

Nagyon meg kell változtatnod a gondolkodásod, ha a gazdagok közé akarsz állni a te döntésed, hogy SZABAD AKARSZ E LENNI ÉS ÖNMAGAD URA, VAGY MÁSOK CSICSKÁJA.

De sajnos először végig kell járni a rosszabbik utat és csak utána élvezheted, még ha 10 évbe is telik, ahogy írtam az idő így is úgy is eltelik, de nem mindegy mi lesz a végeredmény.

A bejegyzés trackback címe:

https://szabadeletmysticlife.blog.hu/api/trackback/id/tr9215613944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása